COAST A25R opladelig håndlygte i rustfrit stål (725 lumen) - i gaveæske

På lager

Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.299,00 kr

A25R fra COAST er en genopladelig, rustfri LED lommelygte, som ikke kun er flot, den er også meget holdbar og nem at rengøre. Ved at skubbe bunden nedad kommer en mini-USB indgang til syne, og du kan nemt oplade lygten med det medfølgende kabel.
A25R er udstyret med FLEX CHARGE DUAL POWER - den kommer, med andre ord, med to genopladelige Lithium-Ion batterier, der kan oplades hhv. i lygten eller udenfor lygten med det medfølgende USB-kabel.
Den kan desuden køre på almindelige alkaline AA batterier. Der medfølger 1 stk. Duracell AA alkaline batteri i æsken. Det giver dig mulighed for at bruge lygten, selv om du skulle løbe tør med genopladelige batterier.


Funktioner
- Hvid LED
- 2 lysstyrker: High /Low
- Pure Beam Focusing Optic System
- Flex Charge Dual Power
- Slide Focus Control
- Rustfrit stål kabinet
- Stødsikker
- Vandafvisende
- Vejer 295 g. inkl. batterierGaveæsken indeholder
- 1 x Coast A25R
- 2 x Lithium-Ion genopladelige batterier
- 1 x batteriholder med 4 stk. AAA batterier
- 240V AC-DC oplader til USB
- 12V oplader til bil til USB
- USB til mini USB kabel
- Vægbeslag
- Bælteklips
- Stof-etui, til når du ikke bruger lygten


LIVSTIDSGARANTI

  •   Altid gratis fragt
  •   90 dages returret
  •   1-3 dages levering
Produktbeskrivelse
Lygten er en favorit hos mekanikere, teknikere og andre professionelle brugere, som kræver den absolut højeste kvalitet af deres værktøj. Med det smarte "Quick Cycle Switch" kan du nemt og hurtigt at skifte mellem lysstyrkerne.COAST’s patenterede Pure Beam Focusing Optic System giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra den fokuserede lyskegle (Spot) til den brede lyskegle (Flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lommelygter, der kan lave fokuserede lyskegler. Og med COAST’s Slide Focus Control kan du nemt skifte mellem Spot eller Flood, samt låse lygten på den valgte indstilling.A25R er meget robust, stødsikker og har et rustfrit stål kabinet, som gør lygten modstandsdygtig overfor rust og slag. A25R har desuden en brudsikker LED, samt en gummi O-ring, som sikrer at lygten er vandafvisende og yderst slidstærk.