COAST HP14 håndlygte (580 lumen)

På lager

649,00 kr

HP14 fra COAST har en størrelse, som er tilpasset efter den mest brugte batteristørrelse, AA, og yder samtidig en lysstyrke, som professionelle og seriøse brugere leder efter. Med det smarte "Quick Cycle Switch System" kan du nemt og hurtigt skifte mellem lysstyrkerne: "High" på 580 lumen, "Medium" på 225 lumen og "Low" på 51 lumen.


HP14 er meget robust, stødsikker og har et flyaluminiums kabinet, som gør lygten modstandsdygtig overfor rust og slag. Lygten er testet og normeret til ANSI/FL1 standarder. HP14 har desuden en brudsikker LED, samt gummi O-ring, som sikrer, at lygten er vandafvisende og yderst slidstærk.


Funktioner
- COAST's Pure Beam Focusing Optic System
- Slide Focus Control
- Bulls-Eye Spot-lys
- Beam Lock System
- Quick Cycle Switch System
- Tail-cap
- Hvid LED
- 3 lysstyrker: High / Medium / Low
- Tænd/sluk kontakt i enden af lygten
- Vægt: 402g (inkl. 4 x AA batterier)
- Inkl. stof-etui, til når du ikke bruger lygten.
- Testet og normeret efter ANSI/FL1 standarden.

  •   Gratis fragt
  •   90 dages returret
  •   1-3 dages levering
Produktbeskrivelse
COAST’s patenterede Pure Beam Focusing Optic System giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra den fokuserede lyskegle (Spot) til den brede lyskegle (Flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lommelygter, der kan lave fokuserede lyskegler. Og med COAST’s Slide Focus Control kan du nemt skifte mellem Spot og Flood.Bulls-Eye Spot-lyset giver dig en kraftig, fokuseret lysstråle, med en maksimal lysdistance på op til 233 meter, samt en ydre ring af et mere diffust lys, som samtidig oplyser et større område ud til siderne. Beam Lock System gør det muligt, at fastlåse strålen i enhver ønsket position.HP14 er udstyret med en ”tail-cap”, som sikrer at lommelygten ikke ruller væk, når den ligger ned, og du kan tilmed stille lygten, så den står i oprejst position.