Halo Design Atom Pendant Smoke Ø57

På lager

Specialpris 1.924,00 kr
Pris: 2.499,00 kr

Halo Designs Atom Large er den nye model, udviklet og designet ud fra alle de gode succesrige kriterier fra tidligere model. Atom Large er et design af Dansk-Italiener Emanuele Patton, tegnet efter at ramme det rene danske stilfulde design, som får lov at folde sig ud i fuld flor.


Der er tænkt over detaljerne, funktionerne samt kvaliteten, både hvad angår materialevalget samt, hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme. Denne Atom Large er med sin højde på 31 cm og diameter på 57cm, en dekorativ belysning som spreder lyset smukt og elegant ud i rummet, rig mulighed for at få lys i rummet.


Atom Large har som de andre modeller drejelige led på hver arm, som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt at dreje lyset, hvorhen man ønsker, at der skal være lys. Glasset giver et godt og elegant dekorativt miljø og en skøn blød belysning i rummet. Det anbefales af bruge LED-lyskilder, Colors G9 Tube fra Halo Design. Atom er en serie af lamper, der findes i flere varianter og farver.

  •   Altid gratis fragt
  •   90 dages returret
  •   1-3 dages levering
Produktbeskrivelse

Ø57 cm, H31 cm

Matrialer: Glas Ø12,5 cm, Metal stel.

Farve: Smoke og sort. 

Fatning: 6 x G9, Max 28w.

Ledning. 250 cm, stof.