Halo Design Atom Pendel Smoke Ø57

På lager

Specialpris 1.898,75 kr
Pris: 2.799,00 kr

Halo Designs Atom Large er den nye model, udviklet og designet ud fra alle de gode succesrige kriterier fra tidligere modeller. Atom Large er et design af Dansk-Italiener Emanuele Patton, tegnet efter at ramme det rene danske stilfulde design, som får lov at folde sig ud i fuld flor. Den klassiske lysekrone bliver her udfordret, hvortil navnet er inspireret af de kemiske bestanddele.


Der er tænkt over detaljerne, funktionerne samt kvaliteten, både hvad angår materialevalget samt, hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme. Denne Atom Large er med sin højde på 31 cm og diameter på 57cm, en dekorativ belysning som spreder lyset smukt og elegant ud i rummet, rig mulighed for at få lys i rummet.


Det er oplagt at placere den over spisebordet, hvor de mange lyskilder oplyser et stort areal. Kombiner eventuelt flere lamper for et endnu mere imponerende look, og placer dem i et rum med højt til loftet. En æstetisk smuk lampe, der løfter enhver indretning til et højere niveau.


Atom Large har som de andre modeller drejelige led på hver arm, som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt at dreje lyset, hvorhen man ønsker, at der skal være lys. Glasset giver et godt og elegant dekorativt miljø og en skøn blød belysning i rummet. Det anbefales af bruge LED-lyskilder, Colors G9 Tube fra Halo Design. Atom er en serie af lamper, der findes i flere varianter og farver.


 
  •   Gratis fragt
  •   90 dages returret
  •   1-3 dages levering
Produktbeskrivelse

 

Diameter57
EnergiklasseA++ – C
FatningG9 
Højde31
Ledningslængde250, stof
MaterialeMetal, glas Ø12,5
MaxWatt28