Halo Design D.C gulvlampe 2L ø18 E27, Opalic m, eg-sort

På lager

2.674,00 kr

Halo Design lancerer nyt familie medlem til succes serien i DC. DC Dobbelt Gulvlampe, i metal med opalic skærme, træ deko-beslag i ægte træ.
DC er en helt unik lampe-serie tegnet og designet af Michael Waltersdorff. DC er et gennemført design af dansk når det er bedst. Med denne dobbelte gulvlampe får man en metal lampe med drejeligt hoved dels sideværts som op og ned. Tillige kan man justere lampe hovederne i den højden hvorpå man ønsker den skal være på stammen.
En super flot kombination mellem metal og træ samt opalic skærme, qua beslaget der er udført i rigtig træ og med aluminiums skruer på siden, der giver en smuk kontrast. Foden er designet så den er mest muligt anonym og giver en perfekt afslutning på et rent design. Kablet er i tekstil og her har man sikre enkeltheden til at betjene lyse ved at placere afbryderen på kablet med en dobbelt afbryder så man kan tænde og slukke lamperne idividuelt. Mulighederne for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet er gjort til en leg i og med at der er anvendt E27 fatning, så nu kan der vælges alt op til 40 watt. DC serien findes i flere varianter og størrelser samt 3 farve kombinationer - Dansk design kvalitet - ingen kompromis.

  •   Fri fragt
  •   90 dages returret
  •   Afsendelse 1-3 hverdage
Produktbeskrivelse

Fatning E27
Dæmpbar Nej
Længde 43 cm
Bredde 43 cm
Højde 155 cm