Halo Design D.C pendel ø18 G9, Opalic m. eg-sort

På lager

1.249,00 kr

Halo Design lancerer nyt familie medlem til succes serien i DC. DC Pendel ø18 cm Opalic skærm med træ deko-beslag i ægte træ. DC er en helt unik lampe-serie tegnet og designet af Michael Waltersdorff.
DC er et gennemført design af dansk når det er bedst . Med denne pendel som er den mindste ud af 3 størrelser, får man en lampe med Opalic skærm der spreder lyset flot og elegant ud i rummet, samt hvor man kan vinkle selve lampehovedet og rettet lyset i den vinkel man ønsker i rummet. Pendlen er monteret med stofkabel og der medfølger roset til loftet, nem at installere.
En super flot kombination mellem metal og træ samt det opalic lampehovdet, qua beslaget der er udført i rigtig træ og med aluminiums skruer på siden, der giver en smuk kontrast. Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet da der er anvendt G9 fatning, så nu kan der vælges alt op til 28 watt. DC serien findes i flere varianter og størrelser samt 3 farve kombinationer - Dansk design kvalitet - ingen kompromis.

  •   Fri fragt
  •   90 dages returret
  •   Afsendelse 1-3 hverdage
Produktbeskrivelse

Fatning G9
Dæmpbar Nej
Længde 31 cm
Bredde 26 cm
Højde 15 cm