Halo Design D.C væglampe ø18 long E27, Opalic m, eg-sort

På lager

1.150,00 kr

Halo Design lancerer nyt familie medlem til succes serien i DC. DC væglampe på bøjle pg opalic skærm med træ deko-beslag i ægte træ.
DC er en helt unik lampe-serie tegnet og designet i samarbejde mellem Michael Waltersdorff. DC er et gennemført design af dansk når det er bedst. Med denne væglampe får man en lampe med drejeligt hoved samt justerbar dels sideværts som op og ned. Desuden kan man justere lampens højde på stangen, sådan at man får lystet præsict der hvor man ønsker. Det er nemt at få installeret denne væglampe med denne type monteringsbeslag. En super flot kombination mellem metal og træ samt de opalic skærm qua beslaget der er udført i rigtig træ og med aluminiums skruer på siden, der giver en smuk kontrast. Kablet er i tekstil og her har man sikre enkeltheden til at betjene lyse ved at placere afbryderen på kablet, så man kan tænde og slukke lampen nemt og enkelt.
Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet da der er anvendt E27 fatning, så nu kan der vælges alt op til 40 watt. DC serien findes i flere varianter og størrelser samt 3 kombinationer i farver Dansk design kvalitet - ingen kompromis.

  •   Fri fragt
  •   90 dages returret
  •   Afsendelse 1-3 hverdage
Produktbeskrivelse

Fatning E27
Dæmpbar Nej
Længde 56 cm
Bredde 36 cm
Højde 27 cm

Yderligere information
BrandHalo Design
Varenummer5-086-1047-21
EAN5705639734153