Gulvlamper

Ønsker du ikke en loftslampe over sofabordet eller en væglampe som læselampe ved din yndlingslænestol? Så er det en gulvlampe eller standerlampe, du søger. Her hos Prolamps finder du et stort udvalg af skønne gulvlamper og standerlamper, der fås i et væld af designs, farver og størrelser.

I vores sortiment af lækre gulvlamper til lave priser er du garanteret anerkendte producenter bag. Du finder bl.a. Halo Design, Nordlux, Umage og Philips Hue her på siden, som hver og en er kendte for deres udsøgte designerlamper. Se vores udvalg af lamper nedenfor til din stue, soveværelse, børneværelse, til læsehjørnet, eller hvor en gulvlampe nu passer ind i dit hjem.

1-48 af 247
AntidarkANTIDARKFloorF1LEDSort-20
DybergLarsenCaleGulvlampeHvid-20
DybergLarsenCaleGulvlampeSort-20
DybergLarsenCarlo2GulvlampeSort-20
DybergLarsenDl12GulvlampeSort-20
DybergLarsenDl31GulvlampeHvid-20
DybergLarsenDl31GulvlampeOpal-20
DybergLarsenDl31GulvlampeSort-20
DybergLarsenDl45GulvlampeHvid-20
DybergLarsenEastonGulvlampeSort-20
DybergLarsenGulvlampeBoomNatur-20
DybergLarsenLudoGulvlampeSort-20
DybergLarsenMarbleGulvlampe-20
DybergLarsenMiles3GulvlampeSort-20
DybergLarsenNoaGulvlampeSort-20
DybergLarsenOpusGulvlampeHvid-20
HaloDesignAngoraGulvlampeGr-20
HaloDesignAngoraGulvlampeMessing-20
HaloDesignAngoraGulvlampeSort-20
HaloDesignAtomGulvlampeOpal-20
HaloDesignAtomGulvlampeSmoke-20
HaloDesignBaltimoreGulvlampeSort-20
HaloDesignBerlinGulvlampeMessing-20
HaloDesignBerlinGulvlampeSort-20
HaloDesignCompassGulvlampeSort-20
1-48 af 247

Stort udvalg af gode tilbud på gulvlamper fås her 

Gulvlamper, som også bliver kaldt for standerlamper, er en fasttømret del af mange danskeres hjem og er dermed fast inventar indenfor belysning, når det kommer til boligindretning. Dette har også betydet, at der ikke er grænser for, hvordan en gulvlampe kan se ud, når det kommer til former, farver, materialer og størrelser.

Selvom en gulvlampe kan være dekorativ og skabe en hyggelig stemning, er den også utrolig praktisk og brugbar. Den kan bl.a. bruges som læselampe i dit hyggehjørne, eller hvis lampen er stor nok, kan den benyttes over sofabordet eller spisebordet, hvis du ikke ønsker loftslamper eller har strømudstik til det.

Find gulvlamper i messing, med lysdæmper, som LED mv. her

Som allerede nævnt, kan gulvlamper komme i mange udformninger og designs, så du kan med garanti finde en model, der passer til din boligindretning. Ønsker du en gulvlampe i messing, er det Halo Design, du skal kigge efter. De har flere skønne modeller i messing og i et flot design, som giver et behageligt lys både til hygge og læsning.

Vil du gerne have en gulvlampe med lysdæmper, har vi et stort udvalg af dette, hvor du både finder modeller med indbygget lysdæmper eller med en ekstern lysdæmper. Her er Philips Hue selvfølgelig en populær producent at nævne, hvor du kan styre alle dine Hue-lyskilder via din smartenhed. Men også producenter som Halo Design og Umage laver lampemodeller med indbygget lysdæmper, der vil være værd at udforske.

Du finder også gulvlamper med indbygget LED, hvis du ønsker et økonomisk og energivenligt alternativ. LED-belysning har nemlig den store fordel, at de har et lavt energiforbrug og en lang levetid, så du kan nyde lampen i mange år frem. Her producerer både Halo Design og Philips Hues gulvlamper med indbygget LED.

Kontakt os og få råd og vejledning

Når det kommer til lys og lamper, så kan vi hos Prolamps vores kram. Vi har nemlig været i branchen i adskillige år og ved, hvor vigtigt den rette lyskilde og lyssetting kan være for et hjem. Samtidig synes vi heller ikke, at du skal betale alverden for at få den lampe fra den producent, som du godt kan lide. Vi har valgt at fokusere på designlamper i god kvalitet, og som du kan anskaffe til rimelige priser – og det gælder både vores lamper til gulv, loft, væg samt mere innovative lyskilder som lamper med indbygget højtalere.

Vi kan derfor hjælpe med det meste indenfor lys og lamper til konkurrencedygtige priser, så du skal være mere end velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning vedr. dit lampekøb. Du kontakter os enten på tlf. +45 97 40 53 43, mail info@prolamps.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.