KONTAKT OS
+45 97 40 53 43
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

KVALITETS LED HÅNDLYGTER

En lommelygte er ofte noget man står og mangler, men hvad for en skal man købe? Ja det er den svære del, vi hos Prolamps.dk har givet dig et udvalg hvor du ikke kun behøves at vælge Lumens kontra pris. Nej der findes håndfrie lygter, der findes farveskiftende lygter. Det hele kan findes ved os. Men hvad for en passer bedst til dig? 

Først må du finde ud af hvad lommelygten skal bruges til. Er det til at gå en tur med hunden om aftenen? Er det en som skal med på en ferie i det fri? Eller er det en lygte som skal være en del af din værktøjskasse? 

Herunder ligger der så flere spørgsmål som størrelse, pris, Lumens og om den skal være genopladelig gennem Mikrousb eller traditionelle batterier.

Nej at vælge er ikke lige som så, men hvis det skal være en arbejdslampe vil vi gerne anbefale Cat som man kender fra konstruktionsindustrien, de laver nogle fantastiske lommelygter og lamper til dig som vil være sikker på at den lyser HVER DAG! Skal du bruge den mere til canoferie og mangler en lygte der holder? Så kig på COAST ikke nok med de sælges til en rigtig god pris, så er der LIVSTIDS GARANTI på ALLE deres lygter! 

Sidst men ikke mindst har vi LEDLENSER, de laver nogle utrolig kraftige lygter i en meget kompakt og rubust kontruktion. 

Så uanset hvad du mangler så har vi det til dig! Hvis du har det mindste spørgsmål så ring endelig, vi er altid behjælpelige med spørgsmål!

HUSK VI HAR ✓ GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER, ✓ HURTIG LEVERING OG ✓ VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE..

Product was successfully added to your shopping cart.

Håndlygter

Sorter faldende

   

1 til 25 ud af 44

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 25 ud af 44

  1. 1
  2. 2