Natlamper og vågelamper

Mangler du ekstra belysning om natten? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du et udvalg af natlamper og vågelamper i god kvalitet og med høj funktionalitet. Du finder blandt andet natlamper med sensor, natlamper til stikkontakt, natlamper med dæmper og natlamper til børn.

Udforsk vores sortiment, find din næste nat- eller vågelampe nedenfor og skab tryghed med ekstra belysning om natten.

6 vare(r)
6 vare(r)

Skab tryghed med en natlampe

En natlampe kan være altafgørende om natten, netop fordi den er med til at skabe tryghed. Er barnet en smule mørkeræd, kan en natlampe til stikkontakten skabe et behageligt og varmt lys, som hjælper dit barn med trygt at falde til ro. En natlampe til stikkontakten kan også gøre sig nyttig i hjem med spædbørn, fordi den bidrager til barnets tryghed med sit varme lys. En natlampe til barn eller baby kan gøre en verden til forskel for dit barns søvn. Det er desuden bevist, at det varmhvide lys udskiller melatonin, som hjælper barnet med at blive søvnigt og falde til ro.

En natlampe med bevægelsessensorer er perfekt til at placere på badeværelset, trapperne eller i gangarealet. Bevægelsessensorerne sørger for, at lyset kun er tændt, når det er nødvendigt. Det automatiske lys forebygger for eksempel snubleulykker over dørtrinnet, når du bevæger dig rundt om natten. Med en natlampe med sensor får du sikkerhed og tryghed i hjemmet, og så skal du desuden ikke stå og fumle efter stikkontakten.

Funktionalitet med lavt strømforbrug

En natlampe har mange funktioner. Fælles for dem er, at de skaber tryghed og sikkerhed, og at de sparer dig for uheld, når mørket falder på. Vores udvalg består af batteridrevne nat- og vågelamper såvel som lamper til stikkontakten. Vores batteridrevne natlamper har en batteritid på 1 år, hvor lyset er tændt mellem 30 til 50 timer. Du finder også vores natlamper til stikkontakt med et forbrug på helt ned til 0.2 watt. Med energibesparende LED natlamper får du en billig og effektiv løsning.

Hos Prolamps ligger funktionalitet og kvalitet i vores DNA. Du kan blandt andet tage et kig på vores lamper med indbyggede højtalere, gulvlamper og loftlamper. Vi skaber klassisk og tidsløs design i høj kvalitet og til attraktive priser.

Kvalitet i højsædet og altid gratis fragt

Hos Prolamps sikrer vi altid høj kvalitet på vores produkter. Vi har et stort sortiment af tidsløse klassikere til overkommelige priser. Vi stræber altid efter at give den bedste service og kundeoplevelse, hvilket også afspejler sig i vores måde at imødekomme vores kunder på. Vi tilbyder altid gratis fragt, 90 dages returret og en lynhurtig levering på 1-3 dage.

Vi står altid klar med venlig og kompetent rådgivning, når du har brug for hjælp til at købe din næste lampe. Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Dette kan du gøre over telefon (+45) 97 40 53 43 eller mail info@prolamps.dk. Du kan også vælde at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.