Pendler

Pendler hænger i stort set alle hjem og er i dag ikke kun en form for belysning, men også en del af møbeldesignet og indretningen af ens bolig. Det er som oftest også den vigtigste lyskilde i et rum. Hos Prolamps har vi et stort udvalg af pendler og pendler i mange forskellige farver, designs og materialer, der kan hænge i køkkenet, over spisebordet eller i stuen.

Du finder mange lamper fra danske designere som Halo Design, Nordlux og Umage i vores udvalg, men også internationale brands som Philips Hue, Mr Beams og Watt a Lamp, der vil pryde de skandinaviske hjem. Udforsk vores sortiment af pendler nedenfor, og find det design, du ønsker, skal indgå i din boligindretning.

1-48 af 714
AntidarkA1Pendel-20
AntidarkA2Pendel-20
AntidarkBallerinaLargePendantE27-20
AntidarkCuscinoLargePendantE27-20
AntidarkCuscinoMediumPendantE27-20
AntidarkCuscinoSmallPendantG9-20
AntidarkMoonWireKitHvid-20
AntidarkMoonWireKitSort-20
AntidarkTubeCeilingGU10Hvid-20
AntidarkTubeCeilingGU10Sort-20
AntidarkTubePendantGU10Hvid-20
AntidarkTubePendantGU10Sort-20
AntidarkVIP3PendantBrass-20
AntidarkVIP3PendantSort-20
AntidarkVIP3PendantTitanium-20
DybergLarsenBoleoPendelHvid-20
DybergLarsenBoomPendelLangNatur-20
1-48 af 714

Find billige pendler til soveværelset, køkkenet og stuen her

Danmark er verdenskendt for vores flotte møbeldesigns, hvor lampedesigns ikke er nogen undtagelse. Derfor finder du mange skønheder i vores sortiment, der vil være oplagt at købe som belysning i sit hjem, hvad end det er som primære lyskilde eller til hyggebelysning.

Vi har presset priserne ned, så du kan få en fornuftig kvalitetslampe til soveværelset, køkkenet eller stuen. Fælles for vores lamper er, at der er tænkt over detaljerne, funktionaliteten og ikke mindst kvaliteten, hvad angår materialevalg og lysspredning.

Forelsk dig i en enkel og stilfuld Nordlux pendel i glas, der vil hænge så smukt over spise- eller køkkenbordet, eller i en messing-loftslampe fra Watt A Lamp, som er en æstetisk lampe til ethvert behov og vil løfte stemningen til et nyt niveau. Dens behagelige lys vil være oplagt i en hyggekrog i stuen eller soveværelset.

Søger du mere en spot-loftslampe, så vil vi anbefale Philips Hue, som sagtens kan hænge i soveværelset, køkkenet eller stuen. Med Philips Hue kan du selv justere og dæmpe lyset, hvor du også har mulighed for at forbinde alle dine Philips Hue-lyskilder med hinanden, der kan styres fra din smartenhed.

Hvorfor er lys vigtigt for os?

Du må endelig ikke undervurdere belysnings indvirken på vores humør – eller mangel på samme. Du tænker måske ikke over det i din hverdag, da du blot tænder dine forskellige lyskilder efter behov. Men faktisk har lys en stor påvirkning for dit velbefindende – og særligt i vinterhalvåret, hvor det er meget mørkt udenfor.

Du kan vælge mellem, om du ønsker lamper, der er diffust eller spredte, om de skal være retningsbestemte og koncentrerede med opadrettet eller nedadrettet lys. Og dette er blot funktionen af lampen, for du skal også vælge en lampe, du selv kan lide, og som passer æstetisk ind i dit hjem. Der er altså mange overvejelser, du skal have gjort, når du skal vælge den rette lyskilde til et rum.

Hos Prolamps hjælper vi dig med din belysning

Det kan virke som mange overvejelser at gøre sig både funktionelt, design-, kvalitets- og prismæssigt, men bare rolig… Det er derfor, vi er her. Hos Prolamps vil vi hellere end gerne hjælpe dig med din belysning – hvad end det er indendørs eller udendørs, om det drejer sig om en loftslampe eller en hel boligs lyssætning.

Hos os finder du nemlig mange æstetiske og moderne lamper, hvor flot, tidløst design ikke kun er at finde hos de allerdyreste mærker. Det gælder både for vores sortiment med loftlamper, indbygningsspots, bordlamper og arbejdslamper.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedr. vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige sortimenter, skal du være mere end velkommen til at gøre det. Det gør du enten ved at ringe på tlf. +45 97 40 53 43, skrive til vores mail info@prolamps.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.