Udendørslamper

Lamper til udendørs brug er vigtige at købe, og særligt når man bor i hus. Udendørslamper er med til at skabe tryghed og en god atmosfære, når du kommer sent hjem om aftenen, eller når du får gæster på besøg. Hos Prolamps har vi et stort udvalg af forskellige udendørslamper med sensor, hvor du har mulighed for at vælge imellem forskellige designs og producenter.

Du kan med fordel investere i mange forskellige typer udendørsbelysning, hvor du kan placere bedlamper, indkørselslamper, facadelamper, væglamper og pullerter rundt omkring på din grund for at sikre, at dit hjem, have og indkørsel har den rette belysning.

1-48 af 70
AntidarkArcaOutdoorW100LEDSort-20
AntidarkBrickOutdoorDownLEDSort-20
AntidarkDolioOutdoorW90LEDSort-20
AntidarkFrameOutdoorLEDSort-20
AntidarkItaOutdoorG750LEDSort-20
DybergLarsenSpyd-20
https://www.prolamps.dk/media/catalog/product/3/1/310-2-car-1000x1000.jpg
https://www.prolamps.dk/media/catalog/product/3/0/300-attic-1000x1000.jpg
1-48 af 70

Køb billige udendørslamper med sensor her

Når det kommer til udelamper, er det først og fremmest vigtigt, at sikkerhed og kvalitet er i højsædet. For den rette belysning skal give dig lys, når det er mørkt, hvilket er essentielt, uanset om du kommer kørende, cyklende eller gående ind ad din indkørsel. Det er også grunden til, at det er værd at overveje, om du har behov for flere typer udendørs belysning i form af netop bedlamper, indkørselslamper, facadelamper, væglamper og pullerter.

Mange vælger i dag LED-udendørslamper, da det har en fordel ift. energibesparelsen og ikke mindst elregningen. Fordelen ved LED-lamper er også, at du ikke skal bekymre dig om ledninger og stikkontakter, men blot skal montere dem, hvor du ønsker dem. Du finder selvfølgelig flere typer udendørsbelysning med indbygget LED her på vores webshop, hvor du vil nyde deres levetid i mange år frem.

Hvad der gør sig gældende for mange udendørslamper i dag er, at de kommer med sensor – enten som indbyggede eller med eksterne dæmpere. Det er superpraktisk, da de selv tænder og slukker ved bevægelse, når det er mørkt, hvormed du ikke selv aktivt skal tænde og slukke lyset, samtidig med at du heller ikke bruger strøm unødvendigt.

Vi forhandler udelukkende udendørslamper fra førende producenter

Vi mener ikke, at designerlamper behøver at være dyre – tværtimod. Derfor fører vi hos Prolamps danske og internationale producenter som Nordlux, Mr Beams, Halo Design, PHILIPS HUE og Seslef, som vi mener laver ordentlige udendørslamper af høj kvalitet, hvor prisen også er rimelig.

Søger du en lækker og moderne væglampe til facaden, vil Nordlux kobbervæglampe passe perfekt på ydervæggen eller som terrasselampe. Med Mr Beams får du trådløs spotlys, der har funktioner som bevægelsessensor, auto-sluk, lang batteritid mv., som kan sættes op overalt i fx garagen, på terrassen og vægfacader.

I dag kan man nærmest ikke nævne nogle former for belysning uden også at nævne Philips Hue. Her finder du et væld af muligheder, når det kommer til udendørsbelysning, hvor de både producerer udendørsprojektere, udendørs LED-strip, væglamper, pullerter mv., der alle kan kobles til det samme netværk og styres direkte fra din smartenhed. På den måde kan du få fuld kontrol over din udendørsbelysning.

Hos Prolamps får du gratis fragt på alle ordrer

Hos Prolamps kan vi hjælpe med det meste indenfor lys og lamper til konkurrencedygtige priser, hvilket gælder alle vores produktsortimenter som udendørslamper, nedgravningsspots, facadelamper og havelamper. Du kan med andre ord købe til den totale lyssetting her hos os, hvor du desuden er garanteret gratis fragt på alle ordrer. Nemmere bliver det ikke at købe designerlamper.

Skulle vi mod forventning ikke have den lampe eller lampeproducent, du ønsker, skal pryde din bolig, have eller garage, skal du ikke tøve med at kontakte os via vores kundeservice. Her har vi kompetente medarbejdere, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde en løsning. Du kontakter os enten på tlf. +45 97 40 53 43, mail info@prolamps.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.