Væglamper

Væglamper kan anvendes til mange formål og kan bruges i stort set alle hjemmets rum. Skal du bruge en lampe til soveværelset, børneværelset, i indkørslen eller til læsehjørnet? Så har vi hos Prolamps et stort udvalg af væglamper i forskellige former, farver og materialer.

Du er garanteret væglamper med nogle af de stærkeste designere bag, herunder Nordlux, Philips Hue og Halo Design. Find dine væglamper til nettets bedste priser i sortimentet nedenfor. Vi er sikre på, at du finder en væglampe, der matcher dine behov.

1-48 af 174
AntidarkDotWallW120LEDHvid-20
AntidarkDotWallW120LEDHvidHvid-20
AntidarkDotWallW120LEDSort-20
AntidarkEasyLensW120LED13WHvid-20
AntidarkEasyW100LEDPbygningsspot10W-20
AntidarkEasyW2100LEDPbygningsspot2x10W-20
AntidarkEasyW275LEDPbygningsspot2x7W-20
AntidarkEasyW3100LEDPbygningsspot3x10W-20
AntidarkEasyW4100LEDPbygningsspot4x10W-20
AntidarkMoonC160Plafond-20

Ned til: 1.015,00 kr

AntidarkMoonC260Plafond-20

Ned til: 1.140,00 kr

AntidarkMoonC450Plafond-20

Ned til: 1.610,00 kr

AntidarkMoonC600Plafond-20

Ned til: 2.949,00 kr

AntidarkPallaC135DTWLEDBrass-20
AntidarkPallaC135DTWLEDHvid-20
AntidarkPallaC2135DTWLEDBrass-20
AntidarkPallaP135DTWLEDBrass-20
1-48 af 174

Find billige væglamper til soveværelset, badeværelset, køkkenet mv. her

Som allerede nævnt, så kan en væglampe anvendes både i soveværelset, på badeværelset, i køkkenet, på børneværelset, udenfor, i stuen samt mange andre steder, du finder det nødvendigt med ekstra belysning. Væglamper bliver som regel enten brugt som grundbelysning eller til belysning af områder som fx en sengelampe eller ved et læsehjørne.

Du skal derfor have gjort op med dig selv, hvor din væglampe skal benyttes, samtidig med hvorvidt du ønsker en væglampe med pære eller indbygget LED. Du finder desuden flere varianter, som er designet til at være en udendørs væglampe, men ellers har vi en helt side dedikeret udelukkende til udendørs belysning.

Væglampe som læselampe

Det er vigtigt med den rette belysning, når man læser. Derfor kan du med fordel købe en væglampe og bruge den som din læselampe. Her skal du særligt kigge efter væglamper, der er udstyret med spot. Vi lagerfører Philips Hue, som har et stort produktkatalog med spotlys, som du kan styre via en app på din smartenhed. På den måde kan du selv bestemme lysstyrken og lysfarven.

Ønsker du noget mindre teknisk avanceret, så producerer Nordlux også spotlys, der vil være et godt alternativ til natlampen. Du finder også fine alternativer til natlamper og læselamper i vores sortiment med gulvlamper.

Væglampe som grundbelysning

Bor du et sted, hvor det ikke er muligt at have en loftslampe eller plafonder, hvor der kun er strømudtag i væggen, så kan den rette væglampe være grundbelysningen. Her skal du vælge en lysstærk væglampe med et høj lumen-tal, som derved kan være din grundbelysning.

Vælg gerne en lampe, der lyser opad eller nedad eller generelt bare en lampe, der lyser ind mod væggen. På den måde bliver lyset reflekteret og sendt tilbage ud i rummet, hvilket også kaldes for indirekte lys. Her kan du udforske mærker som Mr. Beams og ikke mindst Philips Hue.

Få gratis fragt på alle ordrer hos Prolamps

Hos Prolamps lagerfører vi et stort univers af lys, lamper og pærer til lave priser på vores webshop, så du med garanti kan købe den form for belysning eller lyssetting, du ønsker i dit hjem. Uanset hvor stor din ordrer er, eller hvilket mærke du køber din designerlampe fra, er du garanteret fri fragt samt 90 dages returret. Det behøver ikke at være besværligt at købe lamper online.

Skulle vi mod forventning ikke have den lampe eller lampeproducent, som, du ønsker, skal pryde din bolig eller indkørsel, skal du ikke tøve med at kontakte os via vores kundeservice. Her har vi kompetente medarbejdere, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde en løsning. Du kontakter os enten på tlf. +45 97 40 53 43, mail info@prolamps.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.