KONTAKT OS
+45 97 40 53 43
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

UMAGE (Tidl. VITA)

SPAR 20% PÅ ALLE LAMPER I DAG!

Producenten bag de populære Aluvia og Eos lamper, VITA COPENHAGEN har skiftet navn til UMAGE.

UMAGE tager historien om skandinavisk design videre end nogensinde før. De kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet, og blander det med tankevækkende håndværk og miljøpleje. Det har resulteret i udsøgt design med en bæredygtig kant. Alle produkter er fladt pakket i stilfulde kasser for at optimere global logistik, reducere lager- og transportomkostninger og gøre deres designs mere tilgængelige og overkommelige. I processen minimeres CO2 aftrykket på vores planet og maksimerer det etiske engagement i miljøansvar.

I UMAGE´S udøvelse af skønhed og bæredygtighed søger de harmoni og sondring i det nordiske landskab. Deres designs er dybt forankret i det varierede bylandskab og rå natur omkring hjertet af København, Danmark. De kan man tydeligt se i deres måde at forme deres lamper og pærer på! De er hele tiden nytænkende og forstående omkring hvordan verdens ser ud omkring dem!

UMAGE giver nu også dig for at være med til at give et helt særligt præg på dit hjem! Du kan nemlig nu selv male og designe udseendet på din bladlampe. Tryk her for at købe nye blade til lampe. BEMÆRK der er forskellige størrelser tjek at du har valgt de rigtige inden køb!

Find din UMAGE designlampe her og få hurtigt leveret.

HUSK VI HAR ✓ GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER, ✓ HURTIG LEVERING OG ✓ VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE. KØB DINE UMAGE LAMPE HER.

Product was successfully added to your shopping cart.

UMAGE (VITA)

Sorter faldende

   

1 til 25 ud af 39

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 25 ud af 39

  1. 1
  2. 2