Om Prolamps

HVEM ER VI?

Hos Prolamps har vi solgt lys og lamper til både private og erhverv siden 2003. Så efter godt og vel 17 år i branchen tør vi efterhånden godt sige at vi ved en del om det :-)
I de første år solgte vi udelukkende til erhverv og offentlige instittutioner, og vi er stolte over at have leveret lys og lamper til nogle af de største byggeprojekter og organisationer i Danmark. Senere blev cirklen fuldendt og vi kom online med webshoppen. Vi betjener stadig vores "gamle" og nye erhvervskunder samt rigtig mange privat kunder som bruger webshoppen flittigt.
Prolamps er 100% privatejet og har adresse med lager og kontor i Holstebro.

 

VI ELSKER GOD SERVICE OG GLADE KUNDER!!

Hos Prolamps vil vi gerne give dig den bedste service vi overhovedet kan. Vi elsker glade kunder og ønsker at du skal ha en god oplevelse når du handler hos os. Vi står altid til rådighed med venlig og kompetent rådgivning, og skriver du til os på mail eller chat bestræber vi os for at svare så hurtigt som muligt.
Vi er super glade for alle vores tilfredse kunder... og at vores kunder er glade og tilfredse med vores priser og service ses tydeligt på deres anmeldelser på TRUSTPILOT

Vi vil gerne yde verdens bedste kundeservice. Så har du forslag til noget du syntes vi kan gøre bedre, vil vi meget gerne høre fra dig

 
 

e-maerket

trustlogo