KONTAKT OS
+45 97 40 53 43
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prolamps.dk er en del af Professional Lamps Scandinavia ApS.
Selskabet er 100% privatejet med kontor og lager i Holstebro.
Vi er AAA-kreditrated som kun tildeles virksomheder med den højeste kreditværdighed.


Udvikling

Professional Lamps Scandinavia ApS blev grundlagt i 2003. Lige fra begyndelsen har vores fokus været på speciallyskilder, LED og projektorlamper. Senere kom også lamper, armaturer og el-artikler til. Vi har gennem årene leveret varer til mange store danske projekter, og leverer nu tusindvis af produkter hvert år til både erhverv, private samt offentlige institutioner.

Værdier

Med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter føler vi os godt rustet til at hjælpe vores kunder med deres behov inden for el-artikler og lyskilder. Vi arbejder hver dag på at skabe succes hos vores kunder i samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere, og vores mål er at give den bedst tænkelige service før, under og efter salget. Denne politik har gjort Prolamps.dk til manges fortrukne leverandør af lamper, lyskilder og el-artikler i Danmark. Du vil opleve at vi er den rette partner til dine behov.

Med et bredt produktsortiment er vi klar til at rådgive og levere produkter inden for lyskilder.LED.belysning.transformere.dæmpere.elartikler.