Product was successfully added to your shopping cart.
Philips Hue Bærbar Go-lyskilde

Philips Hue Bærbar Go-lyskilde

599,00 DKK

Philips Hue Bærbar Go-lyskilde

Vær den første til at bedømme dette produkt

Hurtigt overblik

Philips Hue Go er det mest alsidige lys i dit hjem. Når du har sat den i en stikkontakt, kan du bruge den til at oplyse dine vægge med hvidt eller farvet lys. Når du tager den ud igen, fungerer Philips Hue Go som et bærbart samlingspunkt, så du kan få det bedste lys til dine aktiviteter. Med strøm fra et genopladeligt internt batteri kan den holde op til tre timer. Også i bærbar tilstand kan Philips Hue Go styres udelukkende fra din smartenhed. Den indbyggede intelligente batteristyring er garanti for optimalt brug. Selvom Philips Hue Go ikke er vandtæt, er den designet til at modstå høj luftfugtighed.

Lampen kan styres med Philips Hue app'en eller direkte ved at trykke på knappen bag på lampen. Vælg mellem 7 forskellige lyseffekter: Funktionelt varmt hvidt lys, køligt, energigivende dagslys og 5 naturlige, dynamiske lyseffekter, der passer til dine særlige øjeblikke. Eller se farvevalgene igennem ved hurtigt at trykke og derefter holde knappen nede, indtil den ønskede farve kommer op.

Philips Hue Go har 5 patenterede naturlige, dynamiske effekter: Hyggeligt stearinlys, Søndagskaffe, Meditation, Den fortryllede skov og Nateventyr. Hver dynamiske effekt har sit eget karakteristiske flow og sin egen blanding af farver til at skabe den rette stemning.

 Download datablad
 Download Quick Start Guide

599,00 DKK