Product was successfully added to your shopping cart.
Philips Hue Buratto Spotlys x4 Hvid + Lysdæmperkontakt

Philips Hue Buratto Spotlys x4 Hvid + Lysdæmperkontakt

1.729,00 DKK

Philips Hue Buratto Spotlys x4 Hvid + Lysdæmperkontakt

1.729,00 DKK

Hurtigt overblik

Buratto Philips-Hue firdobbelt spot med hvidt, stemningsskabende lys og naturligt hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere, læse og slappe af. Nyd denne bordlampes tidløse design. Lampen kan dæmpes og lysets hvide farve kan justeres fra varm hvid til kold hvid.

Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen. Oplev dæmpning helt uden besvær med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt.

Skab den rette stemning til ethvert øjeblik og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Få glæde af forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

 Datablad