KONTAKT OS
+45 97 40 53 43
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på Prolamps.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Derudover kan nogle varer fx lyskilder og batterier, kan være slidt op inden der er gået 24 mdr. Dette kan du naturligvis ikke reklamere over.  Kontakt os derfor ALTID før du sender en vare retur.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fragtomkostninger ved returforsendelse

Fragtomkostningerne ved en returforsendelse betales af kunden. Ved ombytning deler vi forsendelsen. Du betaler forsendelsen til os, og Prolamps.dk betaler for en ny forsendelse tilbage til dig. Har Prolamps.dk lavet en fejl og leveret forkert vare betaler vi naturligvis begge veje.
Varen sendes til: Prolamps.dk - Fabersvej 15 - 7500 Holstebro.

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at det er dit ansvar at varen sendes tilbage i forsvarlig emballage. Kom evt. varen i den originale emballage, og derefter yderligere i en kasse.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@prolamps.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os, at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Forbrugerklagenævnet www.forbrug.dk Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, 41 71 50 50 (hverdage 9-12)

Varebytning

Såfremt at du ønsker at bytte dine varer skal du sende en e-mail til info@prolamps.dk hvor det tydeligt fremgår hvad du ønsker at bytte fra og til. Samtidigt skal du indbetale et administrationsgebyr på 50 kr. jvf. fortrydelsesretten, samt et fragtgebyr der som udgangspunkt er på 89 kr. med mindre der er tale om en større forsendelse. Når vi har modtaget returvaren samt betaling sender vi dig den nye vare.

Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. 

Vi tager forbehold for åbenlyse tastefejl. Skulle der mod forventning opstå tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare.
Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os på , har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse 
Telefonnummer
E-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Som registreret hos Prolamps.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Prolamps.dk via e-mail info@prolamps.dk. 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.   Oplysninger afgivet til Prolamps.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Forbrugerbetingelser

Når du handler med os er du naturligvis omfattet af Lov om Forbrugeraftaler og Lov om Forbrugerbeskyttelse. Du kan læse mere på www.forbrug.dk