Bordlamper

Søger du en praktisk bordlampe med god belysning til dit skrivebord, eller ønsker du en lampe som dekorativ belysning på en hylde, reol eller et lille bord? Så har vi hos Prolamps med garanti en model, du kan lide.

Vi har et stort udvalg af smukke og funktionelle designer-bordlamper fra flere anerkendte producenter som Philips Hue, Halo Design, Nordlux samt mange andre danske mærker, som vil pynte i dit hjem. Bordlamper findes i mange størrelser samt farver og til forskellige formål, og dette vil vores sortiment her på siden også afspejle. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og find den variant, der passer til din indretning. Du er garanteret høj kvalitet til billige priser.

1-48 af 278
AntidarkCompanionBigT2MatGreen-20
AntidarkCompanionBigT2MatGrey-20
AntidarkCompanionT1DustyGreen-20
AntidarkCompanionT1MatGrey-20
AntidarkCompanionT1MatHvid-20
AntidarkCompanionT1MatSort-20
DybergLarsenCaleBordlampeHvid-20
DybergLarsenCaleBordlampeSort-20
DybergLarsenDl12BordlampeSort-20
DybergLarsenDl20BordlampeHvid-20
DybergLarsenDl20BordlampeOpal-20
DybergLarsenDl20BordlampeSort-20
DybergLarsenDl31BordlampeHvid-20
DybergLarsenDl31BordlampeOpal-20
DybergLarsenDl31BordlampeSort-20
DybergLarsenLudoBordlampeSort-20
DybergLarsenMarbleBordlampe-20
1-48 af 278

Billige bordlamper med pærer eller som LED

Med en bordlampe får du mulighed for at lege med indretningen, hvor praktisk belysning, æstetik og hygge bliver til én. Derfor er det vigtigt at finde en bordlampe, som netop passer ind i indretningen og giver den form for belysning, som man efterspørger. Her på siden finder du billige bordlamper, hvor der enten skal tilkøbes en pære, eller så kommer de med indbygget LED. Det kan både have sine fordele og ulemper, hvad end du vælger.

I dag produceres der 2 slags pære: LED-pære og sparepære. En bordlampe med en sparepære har et lavt energiforbrug, lang levetid, og den er væsentlig billigere, end hvis du køber LED-bordlampe. Minussen ved en sparepære er, at den ikke tænder med det samme, og den kan indeholde kviksølv. Pærer – både sparepæren og LED-pæren – skal i dag energimærkes ift. EU’s lovgivning, hvormed dette viser dig, hvor effektiv pæren er.

Ønsker du derimod en LED-bordlampe, så har vi flere modeller med indbygget LED. LED har en meget lavt energiforbrug samt en væsentlig længere levetid kontra andre alternativer, samtidig med at den tænder med det samme og giver en god farvegengivelse. Ulempen i det her tilfælde er, at den er dyrere end sparepæren, og særligt ved indbygget LED kan det blive noget bøvl få den udskiftet, når den engang ikke virker mere. Hvis du ikke ønsker at investere i en LED-lampe, men dog godt vil nyde fordelen heraf, så har du faktisk mulighed for at købe en LED-pære til din lampe.

Vi forhandler udelukkende anerkendte producenter

Hos Prolamps går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor finder du udelukkende anerkendte producenter i vores sortiment. Vi lagerfører selvfølgelig det utrolig populære Philips Hue, hvor de selvfølgelig også laver bordlampe, der kan styres med en app via din smartenhed. Alt du skal bruge tilkøbe, er en Philips Hue-bro, så du kan styre alle dine Hue-enheder via det samme netværk. Smart, hvis du gerne vil indstille bordlampen efter dit humør og den ønskede atmosfære.

Søger du en lækker kobber-bordlampe til dit hjem? Så er det Halo Design, som du skal kigge efter. Her får du en elegant bordlampe i et klassisk design, hvor du også har mulighed for at købe serien som pendler og gulvlampe. På den måde kan du strømline belysningen i dit hjem.

Søger du en god arbejdslampe, så har Nordlux flere modeller i sort og hvid, som kunne være interessant for dig at undersøge. Deres designs er moderne og enle, så de passer ind i alle hjem, hvor der er brug for en god læse- eller sengelampe. Du finder både modeller til pære eller med indbygget LED, alt efter hvad du foretrækker.

Hos Prolamps – en verden indenfor belysning

Hos Prolamps kan vi ikke gøre andet end at anbefale dig at udforske vores verden indenfor belysning. Vi har det meste indenfor lys og lamper til konkurrencedygtige priser. Foruden vores bordlamper har vi også solide sortimenter indenfor lampe-højtalere, væglamper og gulvlamper. Du kan med andre ord købe til den totale lyssetting her hos os, hvor du desuden er garanteret gratis fragt på alle ordrer. Nemmere bliver det ikke at købe designerlamper.

Brænder du inde med et spørgsmål? Så skal du være velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Vi har medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kontakter os enten på tlf. +45 97 40 53 43, mail info@prolamps.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt