DAXTOR

En af de meste solgte spots i Danmark kommer fra danske Daxtor som har gjort det nemt at installere indbygnings spots.

Et flot og tidløst design fra danske Daxtor med fokus på hurtig og enkel montering. Interne ledninger er ført i fleksibelt gummirør. Push-in konnekter der er godkendt til videresløfning, og med mulighed for installation med 16mm flexrør. Kan monteres direkte i isoleringen.

Daxtor blev grundlagt i 2001 med en lys ide! Daxtor konturerede, som de allerførste i lampeindustrien ikke bare i Danmark men i hele verdenen, en indsats til halogen belysning som kunne godkendes til at montere direkte i varmegodkendte isoleringsmaterialer, for at gøre det nemt og enkelt for kunden.

Daxtor spots til hele huset

I dag fortsætter Daxtor med at levere lette og stilrene løsninger til alle som kunne ønske sig LED spots i sit hjem både ude og inde!

Derudover har de også spots hvis man fks. bor ved den danske kystlinje. Her har de lavet den populære downlight linje i ren aluminium, hvor de også giver hele 5 års garanti.

Du kan se det store udvalg af spots på siden herunder!

Daxtor Indbygningsspots

Husk at det er en god ide at rådfører sig med ens elektriker inden du køber alle dine spots hjem, både om hvad du skal være opmærksom på og hvad du må gøre selv! Det er nemlig IKKE tilladt for privatpersoner uden godkendelse at montere skjulte spots i loftet da det en fast del af ens elinstallation.

Hvis du har de mindste spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os på mail.

HUSK VI HAR ✓ GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER, ✓ HURTIG LEVERING OG ✓ VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE.

4 vare(r)
4 vare(r)