Nordlux

Er du på udkig efter en ny lampe i et stilrent look og af høj kvalitet? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores store udvalg af Nordlux lamper. Nordlux’ lamper fås i et utal af moderne designs med fremragende funktionalitet. Nordlux har formået at skabe en bred variation af al slags belysning til attraktive priser.

Vores udvalg byder på pendeller, væglamper, udendørslamper, spots, gulvlamper, pærer og meget mere. Udforsk siden her og find din næste lampe fra Nordlux.

12 vare(r)
https://www.prolamps.dk/media/catalog/product/4/5/45643003-1.jpg
NORDLUXPIPECONNECTORHJRNE-20
Udsalg
NORDLUXPREE27AVRAAIRDIMCLEAR-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 219,00 kr
Udsalg
NORDLUXPREE27AVRAAIRDIMSMOKE-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 219,00 kr
Udsalg
NORDLUXPREE27AVRADIAMONDCLEAR-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 199,00 kr
Udsalg
NORDLUXPREE27AVRASTRIPESAMBER-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 199,00 kr
Udsalg
NORDLUXPREE27AVRASTRIPESCLEAR-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 199,00 kr
NordluxRisoPendel35Hvid-20
NordluxRisoPendel40Hvid-20
NordluxRisoPendel48Hvid-20
NORDLUXTINMAXIVGGU10SORT-20
NORDLUXWORKSIP65ARM1X18W-20
12 vare(r)

Find din næste Nordlux lampe her

Dansk design er kendt for klassiske og stilrene designs, og man må sige, at Nordlux lever op til det gode omdømme. Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været en målsætning at skabe moderne belysning som en del af indretningen. Deres store fokus på design har desuden gør det muligt at finde belysning til hjemmet i flere forskellige prisklasser.  

Hvad end du er på udkig efter en flot pendel, en funktionel udendørslampe, eller en smart væglampe, så har Nordlux et stort sortiment af flotte varianter. Priserne er attraktive, og Nordlux går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten. Med en lampe fra Nordlux får du både konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Sæt stemningen med stilren belysning

Belysning i hjemmet er en vigtig del af hverdagen. Lyset har nemlig en vis bestemmelse over vores humør. Derfor er det vigtigt hos Nordlux at skabe funktionel belysning med flot design. Spred god stemning i dit hjem med behagelig belysning og klassisk design smeltet sammen i én.

Nordlux har et stort udvalg af pendeller i enkle og flotte designs, som sætter en hyggelig stemning over spisebordet, i læsehjørnet eller ved sofaen. Med vores Nordlux Ray Pendel får du en klassisk og stilren lampe, som giver et præg af dansk design og elegance i hjemmet. Hos Nordlux er udvalget af pendeller bredt, nutidigt og alsidigt. Med pendeller i blandt andet røgfarvet glas og messing kan du føre nutidens trends i din indretning.

Med en Nordlux gulvlampe kan du skabe et hyggeligt og indbydende læsehjørne, hvor du kan fordybe dig i din læsning med den rette belysning. Nordlux Vanila gulvlampe fungerer perfekt til at skabe en hyggekrog, men den fungerer også som en behagelig lyskilde i soveværelset eller på kontoret. Du finder hele vores sortiment af gulvlamper i flotte designs her.

Med en Nordlux væglampe eller bordlampe kan du også skabe den ideelle belysning ved natbordet. Vi har et sttort udvalg af væg- og bordlamper til både indendørs og udendørs brug. Med en indendørs væglampe eller bordlampe får du funktionel belysning i flot og enkelt design. Du finder hele vores udvalg af flotte bordlamper her. Du kan desuden også tjekke vores udvalg af pandelamper ud her.

Prolamps – kompetent vejledning til din næste lampe

Hos Prolamps er vi altid klar med vejledning og rådgivning, når du skal købe din næste lampe. Der er nemlig en del overvejelser, man skal gøre sig, når man skal købe en ny lampe. Både form-, pris-, design- og funktionalitetsmæssigt. Af selvsamme grund er vi altid klar til at dele ud af vores viden om lamper og vores sans for design. Hos Prolamps gør vi det muligt at købe lamper i tidsløs og klassisk design til overkommelige priser.

Har du brug for hjælp? Så er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Vi kan fanges på (+45) 97 40 53 43 og på mail info@prolamps.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.