PHILIPS HUE

Philips er kendt for mange ting indenfor elektronik, og her er deres kvalitetslamper og lys ingen undtagelse. Hos Prolamps fører vi et stort udvalg af Philips’ lyskilder og speciallyskilder, men også det smarte Philips Hue finder du til gode priser her.

I vores sortiment har vi et væld af Philips Hues lamper, pærer og sensorer til indendørs såvel som udendørs brug samt flere af deres modeller heriblandt Go, Lightstrip og Play. Udforsk vores udvalg nedenfor, og se, hvordan du kan indrette alle hjemmets rum med forskellige loftslamper, spots, væglamper, udendørsbelysning og bordlamper fra innovative Philips Hue.

2 vare(r)
2 vare(r)

Find smarte lamper til indendørs og udendørs brug fra Philips Hue

Lys påvirker dit humør og adfærd. Derfor kan du skabe nøjagtig den stemning, du ønsker og har behov for til hvert øjeblik af din hverdag og daglige rutiner med Philips Hue. Med lampernes lysdæmpningsfunktion, hvilket gør sig gældende i alle Philips Hue-modeller, kan du indstille settingen efter dit humør.

Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus under arbejdet med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på en hård dag. Du bestemmer, så det hverken er for mørkt eller for lyst. Bemærk venligst, at hvis du vil dæmpe belysningen, så kræver det en forbindelse til en Philips Hue-bro.

Dekorér soveværelset med loftslamper fra Philips Hues Still-serien, køb spotlys til gangen, Philips Hue Lightstrip til køkkenet, eller placer Play-serien bag dit TV for at skabe den rette belysning derfra. Du kan desuden forbinde alle lamperne via en bro, så du kan styre alt belysningen i dit hjem via dit Philips Hue-netværk direkte fra din smartenhed. Uanset hvilket rum, du ønsker at indrette i dit hjem, så har Philips Hue en model, du vil elske at inkorporere i din bolig med deres stilfulde designs.

Se også Philips Hues lyspærer, smart plug og sensorer

Hvis du ikke ønsker at investere i lamperne fra Philips Hue, eller ejer du evt. allerede lamper derfra, så forhandler vi også andre former for belysning og tilbehør fra producenten. Du kan udvide dit belysningssystem med lyspærer fra Philips Hue, hvor du kan vælge mellem White-varianten, der giver mulighed at skifte mellem forskellige nuancer af hvid, og Color-varianten, hvor du kan lege med alle regnbuens farver. Du kan derved få lysdæmningsfunktionen ved en lampe, du allerede ejer, uden at den behøver at være Philips Hue.

Har du derimod en lampe, hvor du ikke kan sætte en Philips Hue-pære i, så har vi løsningen på det. Med en Philips Hue Smart Plug kan enhver lampe blive til et intelligent lys, som du kan styre via Hue-appen og dermed bestemme lysstyrken på. Her benytter du enten bluetooth til øjeblikkelig styring af lyset eller ved at oprette forbindelse til en Hue-bro.

For at få fuldstændig kontrol over din udendørsbelysning kan du tilføje en Philips Hue-sensor til dit allerede etablerede Hue-system. Sensoren er batteridrevet samt trådløs og kan derfor monteres hvor som helst, hvor lyset så automatisk vil tændes, når folk går forbi. En smart løsning på mørke aftener, når du kommer hjem.

Find alle former for lys og lamper hos Prolamps

Hos Prolamps er det vores mål, at du skal have mulighed for at finde alle former for lys og lamper samlet på ét sted. Og det gælder også for vores Philips Hue-sortiment, hvor vi løbende opdaterer udvalget med det nyeste fra producenten.

Finder du derfor ikke lige det, du søger til dit Hue-system, eller har du lige nogle spørgsmål til vores sortiment af indbygningsspots, pandelamper og udendørslamper? Så skal du være velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her vil en medarbejder tage sig af dig, så vi kan finde en løsning, der passer dig bedst.

Du kan kontakte os på flere måder som telefonisk på tlf. +45 97 40 53 43, via mail til info@prolamps.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.