CAT LIGHTS

CAT LIGHTS

Du kender Caterpiller eller i hvert fald deres forkortelse CAT som ofte ses på byggepladser. Men hvorfor skal du så købe lygter fra nogle som laver maskiner? Man kan starte med at sige at de er lavet til holde og det gør de! De har med deres nye LED lygter lavet nogle af de mest hårdføre og kompakte lygter man kan finde på markedet!

Man kan ikke komme udenom at dette virkelig er et topkvalitetsprodukt! De har brugt de nyeste brudsikre LED pærer til når du uden tvivl kommer til at tabe din lygte, derudover er lygtekroppen lavet af enten Aluminium, ABS-plast som du kender fra alle andre CAT produkter! Eller i en utrolig hårdfør gummi som sikre dig at den ikke bare går i stykker.

Men hvilke årsager kunne du komme til at mangle en CAT lygte?

-       Er du VVS eller anden håndværker? Så vil du sikkert finde CAT CT1205 som en sikker vinder!

-       Campere du? Så vil en lygte som CAT CT6515 som både kan sprede lyset til et telt, men også til direkte lys!

-       Arbejder du som mekaniker eller roder du selv biler? Så kan du ikke undvære CAT CT3515!

Ja der er mange flere end bare dem som er nævnt her! Men alle arbejdsgrupper kan bruge en CAT lampe! Så bestil din allerede i dag!

Amerikanske Caterpillar er ikke mindre end verdens førende producent af entreprenør-, og minedriftsudstyr, diesel-, og naturgasmotorer, industrielle gasturbiner og diesel-elektriske lokomotiver. I over 85 år har Caterpillar gjort bæredygtige fremskridt mulige, og har forandret og udviklet sig positivt på alle kontinenter.

HUSK VI HAR  GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER,  HURTIG LEVERING OG  VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE. KØB DINE CAT LAMPER HER.

1 vare(r)
1 vare(r)